Zona Este
Celebració del Nadal

CELEBRACIÓ DE NADAL
GRUPS DE XARXA LAÏCAL COMPANYIA DE MARIA, Zona est

Amb il·lusió ens vàrem trobar per celebrar el Nadal , algunes persones que feia temps que no coincidíem , altres que veiem habitualment, però tots amb alegria de saber que hi ha un nexe entre nosaltres. El compartir un camí que volem fer junts amb l’ajut de Santa Joana per fer un món millor.

L’Eucaristia va anar acompanyada d’ uns símbols que ens varen fer pensar, les paraules d’en Pere Codina ( capellà ) que arriben molt a dins  nostre i la participació activa de tothom. En resum va ser un verdader “banquet”.

Mirant el Nadó Jesús, vaig pensar:

-                 Què veu quan arriba a aquest món? Injustícies, guerres, patiment, crisis no únicament econòmiques sinó també de valors etc...

Però els seus ulls s’aturen al contemplar que hi ha un moviment creixent de persones que lluiten per fer aquest món més just, solidari, que el sofriment dels altres és el seu sofriment.

Que es parla de l’ Església Institució amb l’esperança que ha portat el nou Bisbe de Roma, Francesc.

Veu les nostres comunitats, grups de Xarxa Laïcal Companyia de Maria, els voluntaris que tots junts volem canviar aquest món a millor i SOMRIU.

Molt Bon Nadal !!!

Montse Sapena


 
Jornada de Espiritualidad zona este

Jornada d'Espiritualitat zona Est (9/03/2013)

El dissabte dia 13 un grupet de laics ens vam trobar a Mollet per compartir la nostra fe i la nostra vida.

Després de la rebuda de les monges de la comunitat, amb molt afecte i l’alegria de tornar-nos a trobar, vam començar la Jornada d’Espiritualitat acompanyats per la Maribel Clemente i la Carmina García-Baquero.

Dins el marc de l’Any de la Fe, la jornada es va centrar en: Arrelats en la fe dels testimonis.

Notícia completa en català

Noticia en castellano


 

CELEBRACIÓN 10 AÑOS DE RED LAICAL                                          13 de abril de 2013

Text en català

El día 13 de abril nos reunimos todos los que pudimos de los diferentes grupos de Catalunya, en Barcelona, para celebrar los 10 años de Red Laical.

Diez  años de vida haciendo camino como laicos,  con un itinerario de vivir con plenitud los valores del cristianismo a la luz de Santa Juana de Lestonnac.

Todos juntos, en un ambiente de plegaria, vivimos los diferentes pasos desde el inicio de Red Laical, detallando poco a poco como  se había ido estructurando, teniendo en cuanta que la vida del grupo era lo que realmente le daba la auténtica fuerza a la Red.

Acompañados de un buen grupo de monjas, unimos nuestros anhelos compartiendo la idea hacernos necesarios los unos a los otros.

En estas fechas coincidimos con otros grupos de España y del mundo. Motivo también de universalidad.

Terminamos con una merienda y un brindis por los 10 años.

Gracias a las personas que han hecho posible la fiesta.

Núria i Carles.

  

CELEBRACIÓ DELS 10 ANYS DE XARXA LAICAL                                       13 d'abril de 2013

Text en castellà

El dia 13 d’abril ens vam reunir tots el que vam poder dels diferents grups de Catalunya, a Barcelona, per celebrar els 10 anys de Xarxa Laïcal.

Deu  anys de vida fent camí com a laics,  amb un itinerari de viure amb plenitud els valors del cristianisme a la llum de Santa Joana de Lestonnac.

Tots junts, enmig d’un ambient de pregària vam reviure els diferents passos des de

l’ inici de la  Xarxa, detallant poc a poc com  s’havia anat estructurant , tot i deixant ben pales que la vida del grup era el que realment li donava l’autèntica força a la Xarxa.

Acompanyats de forces monges vam unir els nostres anhels tot compartint la idea ser-nos necessaris els uns als altres.

En aquestes dades coincidíem en altres grups de la resta d’Espanya i del món. Motiu també d’universalitat.

Acabàrem amb un berenar i un brindis per els 10 anys.

Gràcies a les persones que han fet possible la festa.

Núria i Carles.

  
Celebración de Navidad

Grupos Red Laical Zona Este 15/ 12/2012
Sábado, día 15 de diciembre, celebramos la siempre Buena Nueva de Navidad,todos los de Red Laical Compañía de María Zona Este, juntamente con las monjas delas Comunidades. Con la consciencia de que no celebramos el hecho de "Dios-con-nosotros" como un aniversario, si no como el hecho real que día a día se produce entodos y en cada uno de nuestros corazones, que abiertos y anhelosos quieren vivir itransmitir al mundo, como lo hacía Juan "Los ciegos ven, los cojos andan..."Compartimos una Eucaristía muy participativa, jubilosa, con cantos, luces, fiesta, y undetallito con una frase de la Palabra escrita, que nos motiva a caminar y acercarla almundo tan necesitado de ella.Después compartimos amistad, dulces y bebidas para completar la fiesta y saliralegres a vivir de verdad la Buena Nueva en el mundo.
Fina Becerra

 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 Próximo > Fin >>

Página 3 de 5