JORNADA D’ ESPIRITUALITAT   Zona Est     

Mollet, 29 de març de 2014                                                

Una vegada més va quedar palesa l’alegria de retrobar-nos a Mollet els grups de Xarxa Laïcal de Barcelona, Mollet i Lleida.
 
Entenen que som cridats personalment, però junts fem camí. Obertament vam compartir les nostres reflexions sobreCREIEU, ANEU, ANUNCIEU”
Som conscients de la necessitat de treballar per gaudir d’un món millor, però també de la importància del diàleg freqüent i autèntic amb el Senyor, del zel de la interioritat personal, dels espais i temps dedicats a l’encontre orant de la paraula com energia necessària per podernetejar, sanejar i alleujar” les ferides.
 
Vam rebre amb esperança la idea de que, gràcies a l’acció de l’ Esperit Sant, el Senyor ens va treballant per dins i, poc a poc, anem sent testimoni.
Estem convençuts que si la nostra Església és capaç d’ acollir, de donar escalfor als cors, es manifesta propera a les necessitats de tots, sap escoltar, valora a la persona malgrat la seva condició i circumstàncies també serà l’ Església dels joves, poc abundants avui en ella.
Podem anar i anunciar si no creiem des de la veracitat, la coherència, la valentia?
 
Vam llegir, vam rellegir, vam sintonitzar i vam vibrar amb els missatges del proper Papa Bergoglio, molt atent als més necessitats dels necessitats.
 
Agraïm de tot cor la càlida acollida que ens van oferir les religioses de la Comunitat de Mollet i la dedicació singular de l’ Anna Saumoy i de la Maribel Clemente.
 
Salutacions.
 
Mª TERESA BARCO MORENO        
 
Lleida, 30 de març de 2014